STILHEDENS EKKO
Katja Ranvits


STILHEDENS EKKO 


Jeg er i gang med endnu en filosofisk spændingsroman, som også har sindets mørke sider som fortælleramme. 

       
UDDRAG:


UNDER KONSTRUKTION

STILHEDENS EKKO


STILHEDENS EKKO


STILHEDENS EKKO


STILHEDENS EKKO


BETALÆSERREAKTIONER:


Du er så fantastisk til at skrive kærlige og varme karakterer, der bliver udsat for det værste. Det skaber en god dynamik i læsningen. Jeg er så vild med karaktererne, og bliver frustreret over, at der hænder dem/ vil hænde dem noget forfærdeligt. Det er en rigtig god læseoplevelse du fremkalder. 

Dit sprog er levende, flydende og let til bens. Det er en befrielse at læse, især fordi indholdet kan være "tungt" til tider, jeg mener her direkte ubehageligt. Du får det som altid til at virke så let at skrive. Jeg kender nu nok til dine værker til at kunne sige, at det er typosk Katja. Så flot!

 Du er skide dygtig. Jeg kan slet ikke forstå, hvordan du kan skabe så formfuldendte kapitler bare sådan.

Du er også virkelig god til at skabe livlig dialog, der samtidig fortæller rigtig meget om karaktererne. Jeg lapper det hele i mig, og elsker hvert sekund med din fortælling.

Du får som altid dialog, brødtekst og beskrivelser til at glide let og elegant. Elsker dine ord – hvert og et!

Jeg nyder så meget at læse alt, hvad du skriver. Der er altid den her fantastiske nerve i fortællingerne, som jeg beundrer dig for at kunne kreere. Virkelig godt gået.

Uha, historien spidser virkelig til nu. Min ryg er dækket af gåsehud efter, at jeg netop er blevet færdig med sidste kapitel i den her omgang. Du er simpelthen så eminent til det dramaturgiske. Du har bygget og bygget op over mange sider og nu begynder snebolden at rulle af sig selv, ned ad bakke på den gode måde ... Du har virkelig sans for det. Karakteristikken. Dramaet. Læserens fastholdelse af historien. Sproget. Og ikke mindst en fantastisk detaljerigdom, der gør hele fortællingen tredimensionel. Det er pokkers godt gået! Det kører bare derudaf!